BRUTTIG-FANKEL

Een schitterend plaatsje aan de Moezel, district Cochem-Zell

WAAR U VERBLIJFT

Op ongeveer 250 kilometer afstand van Eindhoven (3 uur rijden) ligt het schitterende plaatsje Bruttig-Fankel. Bruttig-Fankel is een plaats in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts, en maakt deel uit van het district Cochem-Zell. Het is een klein dorp aan de Moezel. Het dorp heeft een ideale ligging tussen bekende plaatsen als Cochem en Bernkastel-Kues.

WAT TE DOEN

Ook zo benieuwd wat u allemaal kunt doen in de regio?

Moezel

Fietsen en Wandelen

De wegen en fietspaden zijn hier nagenoeg vlak.Wilt u graag een flinke helling op rijden? Dan biedt het achterland u vele uitdagingen!
Moselfahrt

Boot- of kanotocht

Vaar over de Moezel en vergeet zeker niet te genieten van het uitzicht!
Trier

Bezoek Trier

In deze stad kunt u een 2000 jaar oude geschiedenis bewonderen. Ook Idar–Oberstein, het centrum van de edelstenen is zeker de moeite waard om eens te bezichtigen. Zo kunt u uw geluk beproeven in een oude steenmijn!

Cultuur Snuiven

Het hele jaar door zijn er in Bernkastel-Kues en omgeving muziek, theater-en concertfestiviteiten. Natuurlijk mag ook een bezoekje aan één van de vele kastelen in de omgeving niet ontbreken.
0
Inwoners in Bruttig-Fankel
0 km
Vanaf Eindhoven
0
Jaar oude geschiedenis

ACTIEVE VAKANTIE

U verblijft direct aan de rivier de Moezel, waar altijd wat te zien of beleven is. Deze regio is zeer geliefd bij de wandelaars en fietsers, maar ook de motorrijders weten hun weg te vinden naar deze schitterende omgeving. Natuurlijk staat deze omgeving bekend om de heerlijke Moezelwijn. U verblijft midden tussen de wijnboeren waar u de heerlijke wijnen kunt proeven.

NATUUR & CULTUUR

In de directe omgeving kunt u verder heerlijk genieten van de natuur, maar ook uren genieten en winkelen in Cochem. Zeker de moeite waard is het naburige plaatsje Beilstein (Doornroosje van de Moezel). Even rusten op één van de vele terrassen langs de Moezel onder het genot van een drankje niet te vergeten natuurlijk!

Reichsburg-cochem
Burg Metternich
Burg Eltz
Burg Pyrmont
Burg Ehrenburg

VRAGEN?

Neem contact met ons op